Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Smysluplné dárky, které pomáhají

Před Vánoci se často vydáváme na honbu za hledáním nejcennějšího dárku pro naše blízké. Darujte letos smysluplné dárky, které pomohou tam, kde je to potřeba :) 

 

Ponožky od babičky

Kupte pod stromeček vlastnoručně upletené ponožky od babiček, které jsou pod záštitou sdružení ELPIDA. Každá ponožka má za sebou svůj příběh. Jsou unikátní, originální a vyrobeny z recyklované vlny :)

Můžete využít i projektu Ponožky bez domova, kdy vámi zakoupené ponožky zahřejí nohy někomu, kdo v zimním počasí pobývá na ulici.

elpida

 

Ježíškova vnoučata

Nadělte radost seniorům v domovech. V rámci projektu Ježíškova vnoučata si vyberete babičku nebo dědečka, kterému uděláte radost a pošlete mu dárek nebo darujete zážitek, který si přeje :)

  

Útulky

V předvánočním čas se otevírají dveře útulků, kam můžete donést pamlsky, hračky nebo deky pro němé duše, které si také zaslouží naší pozornost. Pomoc můžete i v rámci firmy. Uspořádejte sbírku, kdy výtěžek a donesené věci darujete vybranému útulku.

 photo-1545767962-45bdf193fd62

 

Dětský domov

Darujte hračku dětem, které nemají to štěstí trávit Vánoce se svojí vlastní rodinou. Využít můžete například z projektů:

 

Nocleženka

Díky zakoupené nocležence umožníte jednomu člověku bez domova přespání v noclehárně. Navíc dostane i teplou polévku s pečivem a nápojem, možnost provést osobní hygienu a zdravotní prohlídku. To vše za pouhou stokorunu, kterou vynaložíte ze své peněženky! Nocleženku můžete koupit i jako dárkový poukaz a uděláte radost rovnou dvakrát, obdarovanému a člověku bez domova.  

 

Jaké další projekty, které pomáhají znáte? Budeme rádi za komentáře :)