Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Tipy na narozeninové přání

Stejně jako každý rok si lámeme nad tím, co napsat do narozeninového přání pro přátele nebo příbuzné. Máte to stejné? Pro vás tu máme inspiraci na narozeninové texty do přání! :)

 

 

Přejeme si k tvým narozeninám, ať cokoli o co požádáš, dostaneš, cokoli hledáš, najdeš, cokoli si budeš přát, ať se ti v den tvých narozenin vždy splní. Všechno nejlepší k narozeninám!

 


 

K tvým narozeninám mě napadlo dát ti ten nejroztomilejší dárek na světě. Ale pak jsem si uvědomil, že to není možné, protože ty sám jsi ten nejroztomilejší dar na světě. Všechno nejlepší!

 


 

K tvým narozeninám ti přejeme, aby to, co si v životě nejvíc přeješ, se ti dostalo přesně tak, jak sis to představoval, nebo ještě líp. Všechno nejlepší k narozeninám!


 

Všechno nejlepší k narozeninám tomu nejlaskavějšímu a nejneuvěřitelnějšímu člověku, kterého mám to potěšení znát! Zasloužíte si den plný štěstí, smíchu a radosti.


 

 Krásné narozeniny! Z celého srdce vám přeji, aby byl váš každý den naplněn spoustou štěstí, lásky, smíchu a pohody. Všechno nejlepší!

 


 

Všechno nelze říci slovy, co jen ti můžeme přát? Přejeme ti to nejkrásnější, co jen život může dát.


 

Všechno nejlepší k narozeninám, drahý příteli, dnes si přeji, aby byl tvůj život obklopen štěstím a tvé srdce naplněné láskou. Zasloužíte si jen to nejlepší, co život nabízí, a já doufám , že se vám jich letos do cesty sejde co nejvíce.

 


 

Bonbony, dárečky, kytičku můžu ti dát, ale to nejcennější- lásku a zdraví, můžu ti jen přát! Krásné narozeniny!

 


 

Život plný šťastných dní, láska nechť je naplní! Oslav krásně dnešní den, zdraví pevné jako křen! Všechno nejlepší k narozeninám.

 

Naše narozeninová přáníčka najdete u nás na e-shopu