Sleva 20% na celý nákup s kódem "SLAVIME7" 🎂

Tipy na seriály, které stojí za to vidět

Nechceme vás nabádat k proležení karantény na gauči, ale proč si chvilkami ten čas nezpříjemnit sledováním seriálu? Zvlášť, když nás dostane do pozitivní nálady :) 

Máme pro vás pár tipů na seriály, na které jste možná už i zapomněli a včetně toho i pár tipů na novější výstřelky! :) 

 

Přátelé 

Newyorská skupinka, která je na obrazovkách již od roku 1994 a nikdy nás neomrzí. Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey a Phoebe vás zaručeně dostanou do pozitivní nálady.

Image result for ross friend sun

Bonus pro ty největší fandy - zkažené scény na YT.

 

Malý Sheldon

Sheldon Cooper z Teorie velkého třesku bývá pro mnohé záhadou. Nejzábavnější člen z partičky vědců nás zavede do jeho dětství a dozvíme se mnohem víc o životě malého génia. 

Image result for young sheldon quotes


Pán času 

Britský fenomén o cestování v čase, v originálním znění ,,The Doctor Who”, který se dostal na televizní obrazovky už v roce 1963. Seriál je pro všechny věkové kategorie a uspokojí vaši touhu po dobrodružství. 

Nebojte se, díly vám jen tak nedojdou. Pán času totiž drží světový rekord v počtu dílů ve sci-fi seriálu (a to 799 dílů). 

Image result for doctor who fun gif

 

Koruna

Britské Veličenstvo všichni známe. Ale víme jaký byl její život, její mládí, manželství? Drama vtáhne do děje každého, nejen milovníky historie. Herecké výkony jsou na jedničku. A občas se i trefným výrokům zasmějete!


Image result for the crown quotes


Grace a Frankie

Něco spíše pro ženy. A kde je Jane Fonda, tam to stojí za to! Jak se život změní slušné paničce a vyzenované Frankie, když je opustí jejich manželé? A co je důvodem rozchodu? Nechte se překvapit! 

Image result for graca a frankie quotes

Kancl

Americký komediální seriál z prostředí kanceláře. Ignorantní šéf, který ztratil i tu poslední špetku empatie řídí tým lidí, kde je každý...unikátem. 

Image result for the office quotes

Ajťáci 

Seriál ze suterénu, kde hnízdí ajťák Roy a Moss. Prostý britský humor, který neurazí a dovolí vám si oddechnout od starostí. 

 

Krok za krokem

Jeden z nejoblíbenějších amerických sitcomů, na který jste dnes už možná trochu zapomněli. Carol, Franka a jejich ratolesti si zamilujete! Rodinný seriál, který vám nabídne pořádnou dávku humoru, pohody, ale i záplavu emocí. 

Image result for fun step by step tv show

 

Jaké seriály vás neomrzí? Sdílejte s námi vaše tipy, jak na seriály, tak na filmy na našem FB ☺️