Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

VYTISKNI SI - vision board

Začátek nového roku plno z nás bere jako možnost na nový začátek. Přestanu kouřit. Začnu cvičit (protože obzvlášť po těch svátcích je to třeba). Zhubnu. Budu šetřit. Nebudu mrhat svým časem na sociálních sítích. Nebudu, začnu, přestanu…

Někteří zatnou zuby a jejich předsevzetí jim opravdu vydrží. Pak jsou tu tzv. ledňáčci, kteří jedou na plnou páru a pak se vyčerpáním po přílišném snažení už po měsíci opět vracejí ke svému starému způsobu žití. Protože, kdo by takový nápor najednou vydržel. I tady platí pravidlo, že zakázané ovoce chutná nejlépe. Když vím, že ten kus čokoládového dortu se šlehačkou bych si dávat neměla (protože žiji zdravě), bude se na vás usmívat tak, že nezůstanete jenom u kousku, ale nakonec ho sníte celý, málem i s talířem.  

Jak tedy jít za svým cílem, který si chcete dát? A je jedno, jestli to bude na konci roku nebo hned teď. 

Výčet jednotlivých předsevzetí, které jsme popsali na začátku, jsou formulovány nesprávným způsobem. Jedna z možností, jak si udržet svoje sny stále na očích jsou je vision board, kterou si snadno připravíte. 

V čem je to jiné? 

Už jen samotné tvoření nástěnky snů je příjemným rituálem. Sesbírejte si obrázky, fotky, vystříhejte si písmenka, připravte si barevné fixy a vše co se vám líbí. Pak vás čeká kreativní část, kdy se můžete vyřádit a psát, malovat, lepit a...cokoliv chcete! Vision board si potom vystavte a mějte svá přání/sny stále na očích.

Pokud nevíte jak přesně na to, máme pro vás do začátku menší pomůcku. Vision board k vytisknutí, kterou si už doplňte podle svého :)

 planovac_2021

Užijte si tvoření a přejeme vám krásný celý nový rok! :)

S láskou, Chaukiss