Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Co darovat z lásky nejen na Valentýna

Den sv. Valentýna, svátek zamilovaných a pro někoho přeslazený komerční svátek, který jede v Americe ve velkém. Věděli jste, že Američani v průměru na osobu utratí více jak 300 $? Taky nám spadla brada. Nemusíme utrácet balíky peněz a lásku si můžete vyznávat kdykoliv.

Netrapte se tím, že zrovna na Den sv. Valentýna nemáte náladu, váš vztah zrovna prochází krizí nebo jste bez partnera. Neřiďte se termíny a milujte každý den – sebe, přítele, přátele, rodinu ♥

A co když chcete něco darovat? Darujte svůj čas, vyhrajte si v kuchyni při pečení dobrůtek nebo v sobě probuďte kreativitu při tvoření DIY dárků.

 

Společný čas

Čas si za peníze nekoupíme, proto je to jedna z nejlepších věcí, o kterou se můžeme podělit. Společně uvařená večeře, procházka, bruslení, masáž, filmová noc, deskové hry, skládání puzzlí nebo karaoke? Zní to na skvěle užitý večer plný pohody. A o to přece jde! 

Připojit můžete i #chaukiss dárkový poukaz na romantický večer.

v

 

 

Seznam vděčnosti a lásky

,,A vůbec ze všeho nenávidím, že tě ani trochu neumím nenávidět..“

10 důvodů proč tě nenávidím. (1999)

Píšete si deníček nebo vzkazy vděčnosti? Napište je i svému blízkému. Za co jste vděčni, za co nebo co na dané osobě milujete? Napište je na papírky a vložte je do nádoby nebo obálky, kterou podle svého uvážení ozdobíte.

 

Hand made dárky

Čerstvě upečený dortík, muffiny, psaný dopis nebo například originální mini Chaukiss valentýnka, kterou jednoduše vyrobíte z krabičky od sirek. 

 chauk

 

Jsem sám/a. No a?

Přátelský a rodinný vztah je stejně důležitý jako ten partnerský. Proto i když jste sami, nevěste hlavu a stravte čas s přáteli nebo rodinou. A čas na sebe? Klíčová věc pro předávání lásky okolí.  Ten čas kdy se zklidníte a věnujete chvíli tomu, co máte rádi. Nejde o žádný egoismus, ale o tom nebýt na sebe neustále tak přísný a dopřát si čas, svým koníčkům, chvilkám samoty a nefungovat neustále jako automat. Co takhle masáž, lekce jógy nebo wellness víkend? Ano, klidně sami! 

 

S láskou, Chaukiss ♥