Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Co napsat do přání ke Dni otců?

I tatínci mají svůj den, a ten připadá na třetí červnovou neděli. Den otců u nás zatím není tak populární jako Den matek, tak pojďme jeho slávu podpořit a myslete 20. června na svoje tatínky!

 

Tati, děkuji, že jsi. Jako malá jsem tě měla za rytíře, který mě před všemi ochrání. S dospělostí jsi začal být i mým nejchytřejším rádcem a nejlepším přítelem, kterým zůstaneš navždy. Krásný Den otců!

 

Tati, děkuji ti za všechno, co pro mě děláš. Vím, že je to se mnou občas těžký, ale ty jsi držák a nevzdáváš to se mnou. Mám tě rád/a!

 

Děkuji ti tati, že jsi můj nejlepší učitel, ochranář, průvodce životem, psycholog a nejlepší kamarád v jednom. Mám tě rád/a!

Děkuji ti tati, že jsi přežil moje pubertální léta a měl a máš se mnou stále trpělivost. Mám tě rád/a.

Jsem vděčná/ý, že mám za tátu právě tebe, protože neznám nikoho, kdo by se mnou měl takovou trpělivost jako ty.

Omlouvám se tati, za ty šedivé vlasy a nervi, které jsem tě stál/a. Věř mi, že mám tě moc rád/a a jsi můj nejlepší kamarád. Krásný den otců!

Děkuji ti tati, že jsi tu stále pro mě, i přes všechna těžká období, která jsi se mnou musel absolvovat. Jsi můj superhrdina!

Víš, jak se tomu říká, když……….samozřejmě, že víš. Tatínek, ten ví všechno nejlíp.
Děkuji ti tati, že jsi tu vždycky pro mě! Tvoje/tvůj…….

Přeji si, abych byl/a alespoň z poloviny takovým rodičem, jako jsi ty. Děkuji ti za všechno, tati! Mám tě rád/a. Tvoje/tvůj…..

Tatínek je jen jeden. Originál, který nikdo nikdy nenahradí. Děkuji ti, že tě mám. Krásný den otců!

 

 
Tým Chaukiss