Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Dárek pro novomanžele

Trefit se do vkusu, nekoupit něco, co se nevyužije, darovat peníze, ale kolik? Vybrat správný dárek pro novomanžele může být docela oříšek. Tak co vybrat? 

Peníze? Ano!

Pokud stále nemůžete přijít na něco, co byste mohli darovat, finanční pomoc do začátku nebude vůbec na škodu a zamilovaný pár ji rád uvítá. Kolik je akorát? Ne moc hodně, ani ne příliš málo?

Zlaté pravidlo: Dejte tolik, kolik si můžete dovolit. Jste pozváni na svatbu, protože vás tam vaši blízcí chtějí mít a ne kvůli tomu, abyste si zaplatili za hostinu a svoje místo na obřadu.

A jak peníze darovat? 

Využijte Chaukiss přáníček. Na e-shopu můžete vybírat z různých svatebních gratulací. Peníze můžete sponou připevnit k přáníčku nebo je složit do origamů - na YouTube např. zde můžete najít plno nápadů. Co takové svatební šaty? :)

 

Pozor na lapače prachu 

Porcelánové soupravy, prostěradla, stříbrné lžíce, sošky, které se stanou lapačem prachu nebo zaujmou místo v komoře. Bývalo zvykem dávat nevěstě do výbavy talíře, různé kuchyňské soupravy a další - od stříbrných příborů až po sošky a vázy. Tyto časy jsou už pryč a pokud pár nezačíná úplně bez ničeho, pravděpodobně je již základními věcmi zasypaný. Vyvarujte se tedy koupi zbytečných nesmyslů, na které se bude akorát prášit.

Dejte hlavy a finance dohromady s ostatními  

Chcete-li darovat něco hodnotnějšího, složte se na dárek s ostatními. Náklady se rozdělí a vy můžete páru splnit jejich sen.

Všechno máme, ale zážitky uvítáme

Novomanželům nic nechybí, ale zážitky se neztratí. Darujte jim poukaz na masáž, večeři, výlet nebo hodiny tance.

Chcete něco originálního? 

Pojmenujte hvězdu!  ,,Snesu ti modré z nebe", tady v tom případě ne tak doslova :) Nekupujete si hvězdu, ani planetu ve vesmíru, ale pojmenujete hvězdu po svatebním páru. To potěší, co myslíte?

U astronomie ještě zůstaneme. Nechte vytvořit hvězdnou mapu podle reálné konstelace hvězd, které nad svatebním párem v daný okamžik zářily. Pár bude mít krásnou vzpomínku, kterou si může zarámovat a pověsit na zeď :)

 

Jaké dárky jste darovali vy nebo jaké dárky by vás potěšili? :)

 Tým Chaukiss