Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

DIY podzimní tvoření

Jelikož mezi vámi máme několik tvořilek a tvořilů, přinášíme pár tipů na podzimní DIY tipy. Vánoce se blíží, tak můžete nějaký z výrobků darovat i pod stromeček. 

 

Macramé - závěs na zeď nebo přívěšek na klíče?

Pamatujete si, když ještě naše maminky drhaly z provázků různé ozdoby? Kdo by to byl tušil, že v roce 2020 bude technika macramé hitovkou! Od přívěšku na klíče přes závěs na zeď až po závěsný systém na květináč. U drhání se meze nekladou. Můžete využít videa tutoriály, které vám do začátků pomohou.

 

 

Gumičky do vlasů 

Ano, vracíme se zpátky do devadesátek. Ach, teď lituji, že jsem ve svém uklízecím módu posedlá Marií Kondo vyhodila všechny gumičky! Pokud i vy jste o tyto poklady přišly můžete si lehce vyrobit nové.

A jde to i bez šicího stroje! 

gold and silver round analog watch beside gold and silver braceletZdroj: @jctubelleza

 

Podzim na polštáři 

Přineste si podzimní lístky i na povlak vašeho polštáře. Co potřebujete? Povlak na polštář, barvu na textil, čerstvě nasbírané listy a případně váleček na přimáčknutí listů (nebo plno síly). 

Zdroj: Ukkonooa

 

Pohankové polštářky

Na bolavá záda, bříško nebo jen tak na zahřátí, až se vrátíte promrznutí z procházky. Polštářky naplněné pohankovými slupkami vytvoří příjemné teplo.

Co k tomu potřebujete?

  • pohankové slupky - seženete ve zdravé výživě. Můžete je objednat i na e-shopu např. zde.
  • látku nebo zrecyklované staré tričko nebo košili, kterou už nevynosíte
  • jehlu a nit, nebo šicí stroj. Nemusíte být mistři šičky, vystačíte si i s ručním šitím. 

Hotový výrobek poté stačí vložit na pár sekund do mikrovlnky (max 1 min) nebo na rozehřáté topení a přiložit na bolavé místo :) 

 

Přejeme vám příjemné tvoření a budeme rádi za sdílení vašich výrobků! 

Tým Chaukiss