Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Tipy na filmy k podzimní pohodě

Podzimní chmury, karanténa, stres ze všeho okolo a další situace, od kterých si chceme na chvilku oddychnout. Nedoporučujeme se zahrabat na peci a probrat se až na jaře, ale dopřát si relax a pohodu, ať už třeba v podobě shlédnutí filmu, který povznesou vaši náladu, bereme jako skvělý odpočinek. 

Posbírali jsme pro vás pár tipů na filmy, které u nás uspěly. Připravte si něco dobrého, teplý čaj nebo čokoládu a přejeme příjemnou podívanou!

 

Co jsme komu udělali? 

Když nemůžeme do Francie, tak si pusťte Francii u sebe doma. S touto komedií se budete cítit jako ve francouzské domácnosti! Přičichnete k pravé nátuře Francouzů a od srdce se zasmějete, protože....ano, tohle se normálně děje! Pokud se vám komedie zalíbí máte hned v seznamu i druhý díl - Co jsme komu zase udělali?

Co jsme komu udělali? / Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu ? (2014) |  ČSFD.cz

Enola Homes

Film z dílny Netflixu vypráví o sestře Sherlocka Holmese, která se vydává po stopách své zmizelé matky. Zádrhely, pár vtipných momentů a menší napětí. Oddechovka ideální na podzimní večer.

Enola Holmes (film) - Wikipedia

(Ne)obyčejný kluk

Když je v hlavní roli Julia Roberts a Owen Wilson, tak to musí stát za to. Tento film to rozhodně potvrzuje. Příběh o chlapci s vadou obličeje, který se snaží začlenit do společnosti. Cesta to bude asi trnitá. Jak to celé dopadne? Určitě se podívejte! Čekají vás vtipné momenty a převraty.

Recenze (Ne)obyčejný kluk | Alza.cz

Rebecca 

Nový film Netflixu o dívce, která dělá společnici rozmazlené dámičce a bláznivě se zamiluje do bohatého vdovce. Jak zvládne stín jeho mrtvé ženy a bláznivé moresy svého muže? 

Rebecca (2020 film) - Wikipedia

Gentlemani

Dámy, nalaďte si film a užijte si podzimní večer ve společnosti gangster mužů. Akční, vtipné, elegantní! Za nás palec nahoru :)

Gentlemani / The Gentlemen (2019) | ČSFD.cz


Smrt jí sluší

Lehce morbidní komedie s Meryl Streepovou a Bruce Willisem v hlavní roli. Film o tom, jak se život dokáže převrátit naruby. 

Smrt jí sluší | Fandíme Seriálům

Dům za všechny peníze 

Pokud se chcete zasmát cizímu neštěstí, pusťte si tento film. Renovace domu dostane mladý pár skoro do hrobu a ač je to škodolibé, potrháte se smíchy! Máte se opravdu na co těšit.

Dům za všechny peníze | Fandíme Seriálům

Na nože 

Krimi komedie s Danielem Craigem v hlavní roli. Moderní detektivka, u které budete napjatí až do konce a ještě se pobavíte. Doporučujeme!

Na nože / Knives Out (2019) | ČSFD.cz

 

A pár střípků z českých klenotů 

Ženy v běhu 

Film, po kterém budete chtít vyběhnout a doufat, že po cestě potkáte Vladimíra Polívku, který ztvárnil roli trenéra běhu. Jak dopadne rozhodnutí matky a jejich tří dcer uběhnout maraton? Pokud hledáte oddychovku na večer, u které se zasmějete, volba je jasná!

Ženy v běhu (2019) | ČSFD.cz

Ženy v pokušení 

Po běhu i Ženy v pokušení! Komediální film o čtyřicátnici Heleně, psycholožce v manželské poradně, které uteče manžel k mladší ženě. To je paradox, že? Překvapivý děj plný zvratů, u kterého se rozhodně nudit nebudete.

Ženy v pokušení (2010) | ČSFD.cz

Taková normální rodinka 

Televizní série o (ne)normální rodince Hanákových ze 70. let, na který se už skoro zapomnělo. A to je škoda! Bohatý děj plný humoru a nepředvídatelných situací vás přitáhne a nepustí. Pusťte si tuto klasiku! 

Taková normální rodinka — Česká televize

 

Ecce homo homolka

Klenot českých filmů, který také stojí za připomenutí. Homolkovic rodina líčící problémy klasické české famílie. V řadě dalších dílů Hogo fogo homolka a Homolka a tobolka se zasmějete nad strastmi a nedorozuměními.

Ecce homo Homolka (1969) | ČSFD.cz

 

 Máte další tipy na filmy? Sdílejte je s námi na FB nebo na Instagramu :)