Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Dopis místo smsky?

V letním období ráda vzpomínám na zážitky z dětských táborů. Týmové hry, bobříky odvahy, opékání buřtů a jedna z nejdůležitejších disciplín  - hledání poštovní schránky, která čeká na nálož dopisů pro naše milé rodiče a babičky. Ten, kdo ji našel, sklízel ovace! Potom už jen přetřpět dlouhé čekání na  pár popsaných řádek, které byly určeny k našim rukám.

,,Lukášek, Maruška, Filípek, Magdalen..." Jsem tam! Takové radosti slyšet svoje jméno a doběhnout si pro nové psaní. To je dnes už něco nepopsatelného. Otvírání úředních dopisů, které v dospělosti nacházíme mezi haldou letáků, už taková lahoda prostě není. Ráda bych ten pocit nedočkavosti, kdy se vrhám na roztrhnutí obálky a nemůžu se dočkat, co se dozvím z příběhu psaném na papíře vrátila zpět. Co vy? Nechtěli byste opět najít v poštovní schránce ručně psané dopisy od kamarádů a rodičů? Nebo babiček a dědečků, pro které bylo dříve dopisování jediným možným způsobem komunikace?

Ručně psaný dopis má své kouzlo. V dnešní době to málokdo čeká a už jen při pohledu do schránky, kdy je místo letáků onen dopis, to opravdu udělá radost! Pomůžete nám tyto malé radosti vrátit zpět? 

Jediné, co potřebujete je dopisní papír, obálka a poštovní známka. Jako dopisní papír můžete použít i naše poznámkové bloky. 

Pokud si nevíte rady s nadepsáním obálky, doporučujeme se podívat na náš článek, kde shrnujeme vše podstatné.  

 

PN09 mockup PN07 web PN08 web

                    PN02 web                   PN01 web

 Teď už jen vzít pero do ruky a zaplnit řádky papíru. A obálka? Tu si můžete sami vyrobit! Inspirujte se níže :)

DIY Envelope Liners | The Crafted Life

Zdroj: The Crafted Life

 

 

Zdroj: PickleBums

 

Těšíte se? Určitě vám brzy přijde odpověď na dopis. Teď už jen vydržet :)