Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Jak oslavit Valentýna?

Spadáte do skupiny oslavující den svatého Valentýna nebo proti tomuto svátku protestujete? Pojměte to letos jinak! Místo shánění vhodného dárku si užijte čas ve společnosti milované osoby. Romantické! A jak vyjádřit lásku low-cost?

 

Uvařte večeři. Namísto večeře v přeplněné restauraci, kde neuslyšíte vlastního slova, zůstaňte v pohodlí domova a připravte občerstvení sami. Nevíte si v kuchyni rady? Nemusíte hned připravovat michelinské menu. Připravte jednohubky, obložené talíře, směsi ořechů a ovoce. K navození romantické atmosféry zapalte svíčky a pusťte hudbu - na spotify naleznete nespočet playlistů. A co sladká tečka na závěr? Čokoládové fondue bude super volba! Do přípravy občerstvení se vrhněte společně, užijete si spoustu zábavy.

Přání. Chcete darovat přání? Můžete vybírat z naší nabídky. Chcete svoje originální přáníčko? Rádi Vám vytvoříme přání šité na míru.

Playlist společných písniček. Jaká hudba zazněla při prvním polibku, prvním vyznání? Máte nezapomenutelné písně z dovolené? Poskládejte své druhé polovičce playlist společných písniček.

Handmade poukazy. Nevíte, co s dlouhými večery? Vytvořte poukazy na společné aktivity. Masáž, uvaření večeře, dlouhá procházka, společné cvičení, cokoliv Vás napadne.

Sbírka momentů. Poskládejte z Vašich zachycených zážitků scrapbook! Úspěch zaručen :)

 

Láska se neřídí datumy, proto na ni nezapomínejte a oslavujte ji se svými milovanými, a to každý den!

Užívejte si. To, že můžete být pospolu. To, že máte někoho, kdo Vám pomáhá jít za svými sny. To, že jste milován a milujete.