Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Kreativní workshopy, které stojí za to vyzkoušet

Jak nejlépe využít volný čas? Investováním do sebe sama. Pokud v sobě potřebujete probudit kreativní část, vyzkoušejte některý z workshopů zaměřený na tvorbu, umění a rozvíjení tvůrčích smyslů. 

Workshopy: Dovýroby

Nosit na krku vlastnoručně vyrobený šperk či popíjet ranní kávu z hrnku, který jste sami uplácali? Vyrobte si vlastní produkty po boku zkušených výrobců a designerů. Různě zaměřené workshopy nabízí dílnička Dovýroby - unikátně je v nabídce i workshop na výrobu brýlí na míru. To je pecka! :) 

Přírodní  kosmetika - Liška mazaná

Žijete v souladu s přírodou a chcete být ještě více eko? Naučte se vyrábět vlastní kosmetiku. Podívejte se na web Liška Mazaná, kde si můžete vybrat z kurzů domácí přírodní kosmetiky či přímo zaměřeného workshopu na výrobu minerálního makeupu, mýdel a dalších.

DOŠITO – kurzy šití

Neradi podporujete fastfashion řetězce, ale Vás šatník žadoní o nový módní kousek? Ušijte si svůj vlastní! Začátečník nebo pokročilý - vyberte si kurz šití od DOŠITO podle Vašich dosavadních zkušeností a odreagujte se při tvorbě sukně, šatů nebo trička.

Květinové workshopy

Nač čekat, až někdo květinu přinese. Uvažte si vlastní kytici na květinovém workshopu! Vybírat můžete z řady krásných květinových rájů, kde se Vám budou věnovat ty nejlepší floristky. Mrkněte například na Kytice s příběhemProvoníKytky od potoka nebo Atelier 26.

Pečení chleba

Čerstvý, právě z trouby vytažený s popraskanou kůrkou namazaný máslem a posypaný solí – přátelé to je gurmánský zážitek. Upéct chleba se nezdá být taková věda, ale přesto po něm saháme v supermarketu, kde se tato lahůdka dusí v plastovém pytlíku. Tomu domácímu se ale nic nevyrovná. Především poctivému vyrobeného z kvásku! Vyzkoušet můžete například kurz s blogerkou Maškrtnicí a nebo tento. 

Hand lettering

Pokud byste rádi pronikli do tajů hand letteringu navštivte nás v sobotu a neděli 12. - 13. října na Prague Coffee Festivalu, kde pořádáme každý den tři workshopy letteringu. Workshopy jsou zdarma, ale místa se rychle plní, tak se neváhejte přihlásit. Těšíme se na Vás! 

 

Jaké workshopy jste už vyzkoušeli?  Co byste se případně chtěli naučit? :)