Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Postcrossing: Procestujte svět z domova

Rádi cestujete a potkáváte se s novými lidmi, ale zrovna nemůžete někam jet? Máte nakoupené pohlednice z dovolených a nevíte, komu je poslat? Pošlete pohlednici do neznáma, prostřednictvím Postcrossingu

Co to je Postcrossing?

Postcrossing je online projekt, díky kterému můžete posílat a přijímat pohlednice z celého světa. Vámi zaslaná pohlednice skončí v rukách náhodného cizince a na oplátku obdržíte pozdrav i Vy!

Díky tomuto projektu máte možnost spojit se s lidmi z druhého konce světa. Kontakt s lidmi s jinými zájmy, z odlišných sociálních sfér a kultur nám přináší jedinečný zážitek. Navíc tak objevíte nová místa, o kterých jste třeba ani nevěděli. 

Zapojit se může každý starší 13 let nebo osoba mladší - v tomto případě je nutný souhlas rodičů :) 

Snímek obrazovky 2019-08-22 v 20.46.17

 

Jak to funguje? 

Je to rychlé, jednoduché a prostě úplně boží!

Krok 1.  Začněte registrací. Pečlivě zkontrolujte, že máte správně napsanou adresu (nezapomínejte připojit i Czech Republic). Celá registrace zabere jen minutku. 

Krok 2. Vyplnění profilu. Tento krok je dobrovolný a slouží odesílateli ke zjištění informací, podle kterých můžu přizpůsobit odesílání pohlednice. 

Krok 3. Kupte pohlednici a pošlete ji do světa. Klikněte na tlačítko odeslat pohlednici -vygeneruje se vám ID kód, který napíšete na pohlednici a hurá můžete začít se sdílením radosti. Toto ID poté zaregistruje příjemce pohlednice na webových stránkách a poté můžete očekávat poštu ve vaší schránce. 

Krok 4. Rozdávejte radost dál :) 

Snímek obrazovky 2019-08-22 v 20.53.17

Zdroj: postcards.com

 

I my posíláme naši #chaukiss pohlednici do světa a těšíme se, že někomu vykouzlí úsměv na tváři. Pošlete ji i vy a nezapomeňte nás označit pod #chaukisspohlednice #uzivejsimalickosti :) Jsme zvědaví, komu naše pohlednice udělá radost! 

srpen-84

Máte zkušenosti s Postcrossingem? Ukažte nám Vaši sbírku pohlednic!