Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Srpen: Co nás čeká?

Dny utíkají jako voda a v létě o to víc. Ani jsme se nenadáli a osmý měsíc je před námi. Na rozdíl od července nemáme v tomto měsíci žádný státní svátek, ale najdeme tu pár významných a mezinárodních dnů. Jaké to jsou? 

 

3. srpen - Den vodního melounu

Myslím, že tento den oslaví dobrovolně a rád každý z nás. Šťavnatý, sladký, osvěžující meloun -  jen se zakousnout! Zvlášť v parných letních dnech jsou melouny numero uno! Kolik melounů je už moc melounů? 

 

4. srpen - Den odpuštění

Nechat věci jít a odpustit není vždy snadné. Pro někoho nemožné. Ač Vás něco ranilo tak moc, že odpustit nemůžete - tím spíše to musíte udělat. Akt odpuštění je pro Vás - vysvobození z trápení. První srpnová neděle patří dni odpuštění. Tento rok připadá na 4. srpna, tak si vzpomeňte a pusťte ze sebe pryč negativní pocity a trýzeň, která Vás svazuje. 

 

12. srpen - Mezinárodní den mládeže

V roce 1985 byl 12. srpen jmenován OSN dnem mládeže s cílem vytvořit lepší životní podmínky pro mladé po celém světě. Zapojit se můžete prostřednictvím dobrovolnictví v komunitních organizacích, finančním příspěvkem nebo darem charitě. 

 

13. srpen - Den leváků

Leváci, hlaste se! Pouhým 10 % zastoupením v celkové populaci jste významnými osobnostmi, proto den 13. srpna patří právě Vám. Praváci, je mi líto, ale nás nikdo opěvovat nebude.

 

15. srpen - Den relaxace

Víte, že 15. srpnový den je dnem relaxace? Nenechte si ho ujít o odpočiňte si od hektického životního stylu, který žijeme. Masáž, četba knih, jóga, film? U jaké aktivity zaručeně vypnete? 

 

19. srpen - Světový den humanitárních pracovníků

Den 19. srpna patří pracovníkům, kteří riskují své životy v humanitární službě. Rok 2019 je založen na kampani #WomenHumanitarians s cílem vzdát hold ženám, které zachraňují životy a pomáhají lidem v nouzi.

 

Co oslavujete v srpnu Vy?  Narozeniny, svátek, výročí? Podělte se s #chaukiss :)