Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Tipy na dárky na poslední chvíli

Do Vánoc bylo stále dost času, ale teď už jsou za rohem. Ti, kteří nepatří k jedincům, co se chlubí odškrtnutými seznamy dárků již v polovině roku, začínají upadat do nervozity a stresu při představě prázdného místa pod stromečkem. Není nic, co by se nedalo zachránit!

Máme pro vás pár tipů na last minute dárky, kterými uděláte radost.

 

Tvoření dárků - DIY dárky během chvilky

Vyrobit dárek a vložit do něj svoji lásku a čas je jeden z nejkrásnějších "maličkostí", kterou potěšíte. O Vánocích se hodně hoduje a mlsá, proto určitě neurazíte jedlým dárkem.

  • domácí směs na kakao  - v našem článku najdete návod na výrobu směsi na kakao, které zahřeje a k tomu i cedulky k vytisknutí. 

10_rijen-35


muffiny

 

Jaké další  NEJEDLÉ dárky můžete vyrobit? 

 

Darujte zážitek 

Materiálními věcmi jsme dnes zasypáni až až. Odměňujeme se jimi po celý rok. Více než hmotné věci si pamatujeme prožitky. Darujte blízkým nevšední zážitek - let balónem, lístky za kulturou, koncert, školu vaření nebo degustační večeři. Zážitek, na který nezapomenou :)

Připojit můžete i vánoční kupony, které pro vás máme k vytisknutí :) Maličkost, která potěší. 


Ať máte ty Vánoce krásný! Nelamte si hlavu, kolik dárků nadělíte pod stromeček. Hlavní je užít si svátky plné klidu a pohody. Můžeme si všichni přát, ať je příští rok plný lásky, příjemných zážitků a jsme zase o krok blíže k normálnímu životu :)