Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Tipy na gratulace k narození miminka

Narození miminka je jedním z nejkrásnějších okamžiků, který si zaslouží gratulaci!

Máme pro vás tipy na to, co do přáníčka napsat. Ke gratulaci ještě můžete přidat malý dárek nebo něco dobrého pro maminku! :) 

 

Gratulujeme k narození vašeho krásného miminka. Pokud budete něco potřebovat, dejte nám vědět – jsme tu, abychom vám pomohli!

 

Gratuluji k novému přírůstku do rodiny. Nemůžeme se dočkat, až [ho/ji] rozmazlujeme a dáme [mu/ji] všechnu naši lásku!

 

Gratulujeme, že jste na svět přivedli tak vzácný život. Do dalších dnů vám přeji radost, úsměvy a lásku. Zasloužíte si je všechny a jsem si jistý, že je najdete ve své milované ..............(jméno miminka).

 

A tak dobrodružství začíná... Neumím si představit dva lidi, kteří by se lépe hodili na výchovu tohoto úžasného chlapečka/holčičky. Gratulujeme a přejeme jen to nejlepší do budoucna!

Neumím si představit dva lidi, kteří by byli vhodnější k tomu, aby se stali rodiči! Hodně štěstí v těchto posledních týdnech těhotenství a narození miminka, nemůžeme se dočkat, až potkáme váš malý uzlíček radosti!

Gratulujeme rodinko k narození ................ (jméno miminka). Vítejte ve světě rodičovství – jediném místě, kde můžete zažít nebe a peklo zároveň! Ale je to boží, zamilujete si to.

Jsme rádi, že můžeme přivítat [vložte jméno miminka] na světě a jsme opravdu rádi, že se mamince i miminku daří dobře. Víme, že budete skvělí rodiče a těšíme se na setkání s malým co nejdříve :).

Gratulujeme k vaší nové roli hrdých rodičů šťastného a zdravého miminka! Přejeme vám jen to nejlepší. 

[jméno rodiče], budeš báječná matka/otec. Přeji vám a malému [jméno dítěte] společný život plný lásky, zdraví a štěstí.

Gratulujeme rodičové k narození vašeho nádherného miminka!