Poštovné nad 1000,- máte ZDARMA

Dárkový průvodce Chaukiss

Když se řekne Chaukiss. Začalo to přáníčky, ale tvorba se postupně rozrůstala a naše portfolio zaplnily i další produkty, které si zaslouží pozornost. Zvlášť v tento předvánoční čas se hlásí o slovo a hledají nové zázemí.

Představujeme #chaukiss maličkosti:

Přáníčka

Přáníčka tvoří největší část naší tvorby, také právě na nich vyrostl celý náš projekt. Portfolio je široké, najdete zde přáníčka pro každou příležitost.

Můžete vybírat i z přáníček v anglickém, německém nebo slovenském jazyce.

for

V nabídce jsou i přáníčka s náramkem z minerálů od @naramkyMiska.

formMůže se stát, že i přes velký výběr, máte jinou představu, proto se nám nebojte napsat o přání na míru!

Všechna přáníčka jsou šetrná k přírodě. Jsou tištěna na FSC® certifikovaný papír se 100% obsahem recyklovaných vláken. Obálky jsou z hnědého recyklovaného papíru a obaly, ve kterých jsou přáníčka zabalena, jsou vyrobeny z kukuřičného škrobu a tak jsou biologicky odbouratelné a kompostovatelné.

 

TO DO listy a plánovače

Patříte mezi plánovače? Máme pro vás týdenní plánovač, nebo to do listy, díky kterým (doufejme) budete mít vaše dny lépe zorganizované. Vyrobeno z recyklovaného papíru.

Kalendář

Letos jsme posbírali drobnosti z každého měsíce, které nám dělají radost a vytvořili tak nový kalendář – Kalendář maličkostí. Obsahuje 12 akvarelových kreseb na recyklovaném papíře a v každém měsíci máte dostatek místa na zapsání vašich každodenních povinností. Kresby potom nevyhazujte, ale můžete si je zarámovat :)

Milníkové kartičky

Čas letí jako voda a proto jsou tu milníkové kartičky, abyste si zaznamenali každý krůček svého drobečka. Sestavte album a darujte ho pod stromeček například babičkám a dědečkům. To bude radosti!

Jmenovky na stůl

Jmenovky máme v různých variantách. Rádi Vám je ovšem vyrobíme i na míru, personalizované!kal (3)

Záložky

Čtyři kusy oboustranných záložek pro každého knihomola. Všechny jsou tak boží, že i odpůrce knížek se díky nim musí začíst.

zal

Sójové svíčky

Nechodíme jen kolem papíru, ale pustili jsme se i do svíček, které jsou obzvlášť v tomto podzimním období hodně žádané. Svíčky jsou vyrobeny z přirozeně obnovitelného zdroje – sójového vosku. Vydrží déle než klasické parafínové a při hoření se nevypouští škodlivé látky do ovzduší.

Svíčky si lebedí ve skleněných skleničkách vyrobených z recyklovaných lahvích.

Takových lahví? Nebojte, nejsme alkoholici. Lahve odebíráme z restaurací, vináren, apod. Následně je všechny vyčistíme, ořízneme, vyleštíme a tadá už žadoní o nálev sójového vosku! Ještě přidáme dřevěný knot, který evokuje praskání polínek v krbu a #chaukiss svíčka je na světě.

V nabídce máme variantu pro milovníky vanilky a kokosu.

Plátěnky

100% bavlněné tašky, co nesmí v žádné domácnosti chybět! 

collagem (1)

Mramorové tácky

Čerstvá novinka ve spolupráci s Mramorové tácky. Pod čaj, kávu nebo pivo? Líbí? :) 

collage_1Všichni členové chaukiss rodinky děkují za pozornost a už se těší do světa, kde budou dělat radost ostatním :)